hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Sponzorovaný obsah

Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Invest in Slovakia.

Čo je sponzorovaný článok?

Inzerent dodal podklady ku článku, definoval, čo má článok obsahovať a komunikovať, text písal na základe zadania niekto z Refresheru.

Podnikanie

Táto platforma ti umožní investovať do realít na Slovensku, pričom získaš minimálne dvakrát toľko ako v banke

Chceš investovať do developerského projektu? Teraz máš šancu.

Sponzorovaný obsah
8. 12. 2021 13:30 Čas čítania: 3:18
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Podnikanie
2
Sponzorovaný obsah
8. 12. 2021 13:30
Čas čítania: 3:18

Táto platforma ti umožní investovať do realít na Slovensku, pričom získaš minimálne dvakrát toľko ako v banke

Chceš investovať do developerského projektu? Teraz máš šancu.

Sponzorovaný obsah
8. december 2021, 13:30
Čas čítania: 3:18
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Sleduj Disrupter, nech ti nič neujde z podnikateľského sveta:
disruptersk na Instagrame
Disrupter SK na LinkedIn

O investovaní sa v súčasnosti veľa hovorí, obzvlášť teraz, keď sa inflácia pohybuje pomaly na rekordných číslach. Na to, ako zhodnotiť svoje peniaze, sa ťa isto snaží nalákať množstvo spoločností, ktoré garantujú rôzne výsledky. Samozrejme, investícia do projektov je rozumná vec, pokiaľ nechceš, aby hodnota tvojich úspor klesala, či prípadne ak chceš nechať svoje peniaze krátkodobo či dlhodobo zarábať. 

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

 

Napríklad banky ti v rôznych fondoch garantujú zvyčajne troj- až štvorpercentné zisky, tí odvážnejší investujú do špekulatívnejších vecí, ako sú napríklad kryptomeny. Výnosy sa tu často rátajú v desiatkach, niekedy až stovkách percent, no rovnako strmé bývajú aj pády.

 

Ak nechceš podstupovať vysoké riziko, no zároveň chceš podporiť domáce projekty, máš ešte jednu možnosť. Prostredníctvom crowdfundingovej platformy investinslovakia.eu sa môžeš zúčastniť na investícii do vybraných developerských projektov na Slovensku. A čo je tou najväčšou výhodou? Nemusíš vôbec disponovať vysokou sumou. Priemerná investičná suma cez túto platformu sa pohybuje na úrovni 1 500 eur. Minimum je pritom 100 eur, maximum do konkrétneho projektu je zasa ohraničené na 30 000 eur.

chcem vedieť viac

Aby si sa do väčších projektov mohol zapojiť aj ty

Prečo je horná hranica práve spomínaných 30 000 eur? Tvorcovia platformy sa tak rozhodli práve preto, aby sa do výnosových realitných projektov mohol zapojiť prakticky každý a aby neboli tieto projekty sústredené okolo niekoľkých investorov, ktorí ho zafinancujú celý. „Primárnym cieľom je ponúknuť čo najširšiemu spektru ľudí príležitosti, na ktoré by za normálnych okolností nemali dosah,“ vysvetľuje motiváciu vzniku Ondrej Cirbus, zakladateľ platformy, a dodáva: „Aplikácia investinslovakia.eu je investičná crowdfundingová platforma, ktorá spája ľudí s vybranými realitnými investičnými projektmi. Už dnes môžete investovať prostredníctvom Invest Clubu do súčasného projektu, ktorý beží na webstránke. Každý investičný projekt je časovo aj výškou obmedzený. Preto je dôležité sledovať to, byť pripravený okamžite investovať a tak využiť príležitosť, ktorú realitný projekt ponúka.“

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

Aké sú výnosy z developerských projektov?

Výhodou platformy investinslovakia.eu je bezpochyby pevný úrok, ktorý vidíš dopredu. Ten sa pohybuje podľa projektu štandardne v rozmedzí 7 až 14 % ročne. Napríklad aktuálne ponúkaný projekt Schvabi Residenz v Prešove ti umožňuje investovať s výnosnosťou 11,68 %, čo znamená, že pri investícii 1 000 eur by si po roku zhodnotil svoje peniaze na 1 168 eur.

 

„Ak sa porovnáme s inými investičnými alternatívami, napríklad s kryptomenami či so startupmi, tak výnosy z developerských projektov, resp. z výnosových nehnuteľností sa nezdajú až také atraktívne. No dnes som presvedčený, že výnosy, ktoré sú ponúknuté na platforme investinslovakia.eu prostredníctvom realitných projektov, sú jedny z najvyšších, ktoré sa dajú dosiahnuť reálnym biznisovým modelom, a to s jasne vyčísliteľnou hodnotou investičného produktu, nie špekuláciou,“ vysvetľuje Ondrej Cirbus.

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

Investovať môžeš už za 2 minúty

Ak ťa ponuka investinslovakia.eu oslovila, investovať môžeš začať prakticky ihneď. Vďaka mobilnej aplikácii si v priebehu dvoch minút overíš svoju totožnosť online, skontroluješ svoje osobné údaje, potvrdíš zmluvu o používaní investorského účtu a môžeš začať investovať do svojho budúceho portfólia. 

 

Všetky procesy sa digitalizujú, a tak nemusíš nič riešiť papierovo, pričom všetko vidíš prehľadne zobrazené v mobile či tablete. V rámci aplikácie si môžeš vyberať projekty, do ktorých investuješ, vybavíš samotné investovanie a v prehľadnej grafike tiež vidíš, ako sa darí tvojim financiám

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

Za platformou stojí tím odborníkov, ktorý ochráni tvoju investíciu

Obrovskou výhodou platformy je tiež know-how, ktoré získavaš, ak sa staneš členom Invest Clubu. Ako drobný investor totiž zrejme nemáš okolo seba špičkových právnikov, ľudí na inžiniering, projektantov či ekonómov.

 

V rámci platformy investinslovakia.eu získavaš posúdenie rizík, kvalifikovanú analýzu investičného zámeru, právnu a ekonomickú due diligence, ako aj skúsenosti širokého tímu odborníkov, ktorí priamo alebo nepriamo analyzujú a pripravujú realitné projekty na budúce úspešné výsledky. 

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

 

„Pri každom jednom realitnom projekte posudzujeme jeho súčasnú hodnotu, ale aj budúcu hodnotu pri dosahovaní istých stupňov vývoja, ako je napríklad stavebné povolenie, resp. výstavba hrubej stavby. Dokážeme relatívne jednoducho financovať investičný projekt v závislosti od jeho vývoja, a to tak, aby sa nestal predĺženým. Samozrejme, obrovský význam kladieme na likviditu, a teda reálny úžitok nehnuteľnosti spoločne s lokalitou umiestnenia,“ vysvetľuje Ondrej Cirbus

 

Podľa zakladateľa platformy je kľúčové aj zistenie, že investícia prúdi priamo developerovi na účet, ktorý podpisuje riadnu zmluvu o pôžičke s každým jedným investorom elektronicky a zároveň umožňuje platforme investinslovakia.eu v prípade potreby zasahovať priamo do riadenia investičného projektu alebo pristúpiť k majetku.

 

Zdroj: Investinslovakia.eu

Investovať môžeš do projektu v tvojom meste, ale aj inde na Slovensku 

Keďže platforma investinslovakia.eu sa zaoberá iba projektmi vznikajúcimi na Slovensku, investovať môžeš do projektu, ktorý sa nachádza napríklad v tvojom meste. „Momentálne prebiehajú investičné kampane do realitných projektov v meste Prešov a vo Vysokých Tatrách. Pripravujeme Bratislavu. Práve Prešov je z nášho pohľadu jedno z najpotenciálnejších miest Slovenska, kde očakávame ešte výrazný nárast predajných cien bytov. Vysoké Tatry sú stabilne najlukratívnejším miestom Slovenska,“ uzavrel Ondrej Cirbus.

 

Platforma investinslovakia.eu sa pritom dnešným dňom blíži k sprostredkovanej sume 4 milióny eur s takmer tisíc členmi Invest Clubu, ktorí majú možnosť vyberať si z perspektívnych investičných projektov so spravodlivým výnosom pre všetkých. Ak chceš patriť k jedným z nich, zaregistruj sa už dnes.

Chcem sa stať členom
Investovanie je spojené s rizikom.
Upozorniť na chybu - ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: Investinslovakia.eu
NAHOR
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy Podnikanie
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac