REPORTÁŽ: Praženie kávy je trochu umenie a trochu chémia. Mletú nebudeme predávať nikdy, odkazuje majiteľ Coffeeinu
Peter Szabó.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Chuťový profil na obale od kávy, ktorú sme ochutnali.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Honduraské kávovníky v džungli.
Zdroj: Ivana Rožková
José žije v Hondurase pol roka, pokiaľ trvá zberačská sezóna.
Zdroj: Ivana Rožková
Sušenie kávových čerešní.
Zdroj: Ivana Rožková
Peter Szabó si skúša zber kávových čerešní.
Zdroj: Ivana Rožková
V takýchto vreciach príde do pražiarne surová káva.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Majiteľ pražiarne Coffeein Peter Szabó.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Súčasný stroj, v ktorom v Šahách pražia kávu.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Etikety Coffeein.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Peter Szabó s upraženou kávou.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Peter Szabó, majiteľ pražiarne Coffeein.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Takto vyzerá zrno počas praženia.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Ilustračné foto.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Zabalená limitovaná káva.
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Tím Coffeeinu.
Zdroj: Ivana Rožková
Galérie, ktoré by ťa mohli zaujímať:
Chceš rozbehnúť vlastný startup? Prihlás sa do bezplatného 8-mesačného programu a odštartuj svoju kariéru Chceš rozbehnúť vlastný startup? Prihlás sa do bezplatného 8-mesačného programu a odštartuj svoju kariéru
Robert roky pracoval ako zvárač, dnes na svojej zručnosti postavil biznis: „Chcem vrátiť starému remeslu život“ Robert roky pracoval ako zvárač, dnes na svojej zručnosti postavil biznis: „Chcem vrátiť starému remeslu život“
„Pekné dievčatá pijú matchu.“ Mladí Slováci si v 24 rokoch otvorili Matchiareň, tržby im zo dňa na deň stúpli 5-násobne „Pekné dievčatá pijú matchu.“ Mladí Slováci si v 24 rokoch otvorili Matchiareň, tržby im zo dňa na deň stúpli 5-násobne
Okolie Nív sa mení na kaviarenskú veľmoc. V Zwirne otvorili ďalší cool podnik – Čierny Peter Okolie Nív sa mení na kaviarenskú veľmoc. V Zwirne otvorili ďalší cool podnik – Čierny Peter
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
1 / 16
Zdieľať