Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Najnovšie články
Ukrajinci vyhrávajú aj vďaka tomu, že dokážu byť inovatívnejší na každodennej úrovni (Stĺpček Jakuba Dovčíka) Ukrajinci vyhrávajú aj vďaka tomu, že dokážu byť inovatívnejší na každodennej úrovni (Stĺpček Jakuba Dovčíka)
Zakladateľ Azetu Dubec prerobil kancelárie na tábor pre utečencov. Ukrajincov na Slovensku potrebujeme, tvrdí (Rozhovor) Zakladateľ Azetu Dubec prerobil kancelárie na tábor pre utečencov. Ukrajincov na Slovensku potrebujeme, tvrdí (Rozhovor)
Šéf diskontu Pepco na Slovensku: Vyššia cena rozhodne neznamená udržateľnejší prístup, aj u nás sa snažíme byť ekologickí Šéf diskontu Pepco na Slovensku: Vyššia cena rozhodne neznamená udržateľnejší prístup, aj u nás sa snažíme byť ekologickí
Zakladatelia firmy Sudolabs: Kariérny rast našich ľudí je pre nás dôležitý. Každý má svojho kouča, ktorý mu pomáha v rozvoji Zakladatelia firmy Sudolabs: Kariérny rast našich ľudí je pre nás dôležitý. Každý má svojho kouča, ktorý mu pomáha v rozvoji
Najznámejšie podnikateľské biografie alebo prednášky biznisovej elity. Čo pravidelne sledujú úspešní Slováci? Najznámejšie podnikateľské biografie alebo prednášky biznisovej elity. Čo pravidelne sledujú úspešní Slováci?
Každý kubický meter plynu, ktorý kupujeme, Putin posledné roky používa na zbrojenie, hovorí energetický expert Hirman (Rozhovor) Každý kubický meter plynu, ktorý kupujeme, Putin posledné roky používa na zbrojenie, hovorí energetický expert Hirman (Rozhovor)
Investujeme do startupov, ktoré majú potenciál dosiahnuť hodnotu miliardy dolárov, hovorí Andrej Kiska ml. (Rozhovor) Investujeme do startupov, ktoré majú potenciál dosiahnuť hodnotu miliardy dolárov, hovorí Andrej Kiska ml. (Rozhovor)
Adam Haviar z projektu Ksebe: Nikdy nebudeš pripravený, musíš sa len odhodlať (Rozhovor) Adam Haviar z projektu Ksebe: Nikdy nebudeš pripravený, musíš sa len odhodlať (Rozhovor)
Český startupista predal firmu tech gigantu za desiatky miliónov. Nebojte sa začať na silnom trhu, radí (Rozhovor) Český startupista predal firmu tech gigantu za desiatky miliónov. Nebojte sa začať na silnom trhu, radí (Rozhovor)
We Crashed: Seriál o startupe, ktorý sa dočkal niekoľkomiliardového fiaska, má v hlavných úlohách oscarových hercov We Crashed: Seriál o startupe, ktorý sa dočkal niekoľkomiliardového fiaska, má v hlavných úlohách oscarových hercov
Zvyšovanie inflácie nás prinútilo prehodnotiť naše plány a financie. Oplatí sa v tomto období investovať? Zvyšovanie inflácie nás prinútilo prehodnotiť naše plány a financie. Oplatí sa v tomto období investovať?
Ako začať podnikať v USA? Na rozbeh treba menej peňazí, hovorí expertka Ako začať podnikať v USA? Na rozbeh treba menej peňazí, hovorí expertka
178914